Dan Goia – consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

Tehnologie

Tehnologia Tennant ec-H20 (apă convertită electric) vă oferă posibilitatea de a curăţa fără detergent şi folosind mult mai puţină apă faţă de tehnologia convenţională de curăţenie. Tehnologia a fost concepută pentru a inlocui cu succes detergenţii folosiţi pentru curăţenia de mentenanţă (pH neutru) fiind foarte eficientă în aplicaţii comerciale cât şi cele industriale cu excepţia suprafeţelor cu ulei şi emulsie. Tehnologia este opţională la echipamentele Tennant şi nu poate fi montată ulteriori pe echipamentele funcţionale. Sistemul ec-H20 poate fi oprită printr-o simplă apăsare de buton iar maşină convertită intr+o maşină cu tehnologie convenţională (apă+detergent). Este o tehnologie dezvoltată şi lansată de companie Tennant in toamna anului 2007. Astăzi se dovedeşte a fi motorul creşterii vănzărilor Tennant datorită tehnologiei unice care oferă utilizatorilor urmatoarele avanataje:

Reducerea drastică a costurilor de curăţenie prin nefolosirea de detergenţi pentru curăţenia zilnică.
Creşterea productivităţii prin folosirea a până la 70% mai puţină apă. Astfel cu un singur rezervor de apă maşina poate curăţa până la 110 minute faţă de 40 minute prin tehnologia convenţională. Se elimină timpi morţi datorită golirea şi umplerea rezervoarelor.
Uşurinţă maximă în exploatare: se elimină dozajul incorect de detergent şi nevoia de training suplimentar privind utilizarea de detergenţi.
Avantaje prin imaginea de companie care mizează pe tehnologii noi cu impact redus asupra mediului.

Tehnologia ec-H20 a fost introdusă în Romania prin mijlocul anului 2008, iar astăzi îl regăsim funcţiinând cu succes la mari centre comerciale ca: Iulius Mall, Cora, Carrefour şi la mulţi prestatori de servicii de curăţenie.
In anul 2009 tehnologia ec-H20 a obţinut prestigiosul premiu European Business Award, unic în industria de curăţenie şi a fost selectat de magazinul R&D printe primele 100 de inovaţii tehnologice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: