Dan Goia – consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

service stivuitoare

Prezentare Service
Avand in vedere standardele inalte si nevoile tot mai acute de profesionalism ale clientilor, Carpatlift este in masura sa ofere partenerilor sai asistenta service cu acoperire nationala si piese de schimb la cele mai inalte standarde pentru orice marca si tip de echipament de ridicat. In acest sens, Carpatlift dispune de o echipa calificata si dimamica, formata din ingineri, mecanici si electricieni cu experienta in reparatii stivuitoare, ce activeaza pe intreg teritoriul Romaniei cu 10 autoutilitare de interventii echipate in mod corespunzator si cu personal calificat.
In cazul contractelor Full service, asiguram functionarea neintrerupta a echipamentelor, responsabilitatea acestora fiind preluata de societatea noastra. Costurile acestui serviciu sunt exprimate printr-un tarif fix lunar, determinat de nevoile beneficiarului. In situatia in care este necesar, asiguram si un technician permanent in cadrul unitatii Beneficiarului.
Pentru prevenirea defectiunilor utilajelor d-voastra va oferim intretinere si revizii periodice in conformitate cu reglementarile ISCIR. In cadrul acestora se efectueaza urmatoarele lucrari:

Carpatlift

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: