Dan Goia – consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

consultanta logistica, stivuitoare si echipamente depozit

Echipamente

Odată cu lansarea gamei de transpalete electrice cu operator pedestru AXIA ES, Mitsubishi Forklift Trucks îşi completează gama de echipamente destinate aplicaţiilor în depozite. Utilizatorii pot alege unul dintre cele 15 modele standard din gamă, cărora li se pot adăuga o serie de funcţii speciale pentru a crea echipamentul adaptat nevoilor fiecărui client în parte

Denumirea, inspirată din cuvântul „axis“ (axă) a fost aleasă pentru a reflecta manevrabilitatea excepţională a acestor echipamente, chiar şi în cele mai înguste locuri. Reprezentanţii producătorului Mitsubishi afirmă despre echipamentele din gama AXIA că sunt „echipamente absolute“, versatilitatea acestora şi diversitatea modelelor disponibile răspunzând nevoilor multor spaţii de lucru.

Cu o unitate de putere extrem de compact, un şasiu foarte îngust, vizibilitate excelentă şi un braţ de comandă modern şi foarte uşor de utilizat, modelele AXIA pot opera la bordul vehiculelor, în aplicaţii de stivuire sau în alte situaţii în care spaţiul este limitat. În astfel de condiţii, operatorul poate schimba setarea şi trece în modul de siguranţă pentru a menţine viteza redusă.

Echipamentele din seria AXIA ES sunt disponibile în variante de 1, 1,2, 1,4 şi 1,6 tone. De asemenea, acestea pot ridica sarcina până la 5,4 metri şi apoi se pot deplasa cu încărcătura pe o distanţă de peste 50 de metri. Pentru distanţe mai mari, utilizatorii pot solicita, pentru transpaletele de 1,2 şi 1,6 tone, o platformă pliabilă pentru operator. Cu toate că transpaletele lucrează foarte rar în medii cu praf, apă, rugină sau manevrarea dură, echipamentele AXIA pot face faţă cu succes acestor provocări. Şasiul etanş, construcţia rezistentă la apă, transmisia etanşă, precum şi alte caracteristici fiabile şi uşor de întreţinut,dezvoltate de către Mitsubishi pentru binecunoscuta gamă PREMIA ES sunt disponibile şi pentru echipamentele AXIA.

Distribuitor autorizat pentru România al echipamentelor Mitsubishi este compania Mobilift Srl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: